Stoelshiatsu

Organisaties die de gezondheid van hun werknemers serieus nemen, omarmen initiatieven op het gebied van rust en ontspanning. Stoelshiatsu is een laagdrempelige, effectieve massage, waarbij de ontvanger nieuwe energie opdoet. De speciale stoel waarop de massage gegeven wordt is gemakkelijk mee te nemen en op elke gewenste plek op te stellen. In uw bedrijf bijvoorbeeld!

Ontspannen aan het werk

De stoelmassage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat de gebieden die het meeste te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding zich kunnen herstellen. In een behandeling van een half uur worden rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. De kleren kunnen daarbij gewoon aan blijven.
Na een stoelmassage voelt uw werknemer zich ontspannen en kan energiek aan het werk. Regelmatige massages stellen uw werknemer beter in staat om naar zijn eigen lichaam te luisteren en stress te voorkomen.

Investeren in gezondheid en welzijn

Met het aanbieden van Stoelshiatsu op het werk laat u uw actieve betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers zien. Medewerkers ervaren dit als een positieve investering. Stoelshiatsu draagt bij aan een hogere motivatie van uw medewerkers, betere prestaties en een prettige werksfeer.

Stoelshiatsu binnen uw organisatie

Ik verzorg graag de Stoelshiatsu binnen uw organisatie. Misschien stelt u prijs op een gratis proefsessie? Maak vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden. Dit kan via de mail: info@shiatsupraktijkgroningen.nl of telefonisch: 0625106114.

Kosten, de belastingdienst betaalt mee

De kosten bedragen € 65 per uur, exclusief BTW en reiskosten.

Stoelmassage is een erkende arbo voorziening. Daardoor zijn de kosten volledig op te voeren als bedrijfskosten. Hoe dit precies werkt kunt u nalezen op de site van de Belastingdienst, in het handboek loonheffingen, paragraaf 20.1.9 Arbovoorzieningen. Klik hier voor meer informatie.

Wie gingen u voor?

Sinds 2006 verzorg ik op vaste basis stoelmassages bij de gemeente Groningen. Ook masseer ik al een aantal jaren elke maand de medewerkers van het opleidingsinstituut PPO in Groningen. Daarnaast heb ik stoelmassages gedaan bij A Little Lovely Company, op de Dag van de Verpleging, tijdens diverse arbo-dagen, op gezondheidsinformatiemarkten en als beloning voor medewerkers die een extra inspanning hadden gepleegd. Tevens heb ik bij een vrouwennetwerkdag en tijdens een 24 uur durend cabaretfestival in de Stadsschouwbrug te Groningen een groot aantal liefhebbers op de stoel gehad.

kersenbloesem