Informatie of een afspraak

Als u vrijblijvend informatie wilt inwinnen of gelijk een afspraak wilt maken, kunt u mij bereiken via telefoonnummer 0625106114. Het kan zijn dat ik uw telefoontje niet direct kan beantwoorden. Spreekt u gerust in, dan bel ik u zo snel als mogelijk is terug.

Liever een mail sturen? yvbrouwer@gmail.com

Voor de behandeling

Draag gemakkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld een t-shirt en/of trui en een jogging broek. Probeer een half uur van tevoren niet meer te eten. Mocht het echt nodig zijn, eet dan iets licht verteerbaars. Gebruik voor de behandeling geen alcohol.

Het is verstandig om na de behandeling de ruimte te nemen om uit te rusten. Plant u afspraken na de Shiatsu dus iets later.

Heeft u koorts of een besmettelijke ziekte, wacht dan met het maken van een afspraak tot u hersteld bent!

Verhinderd voor een afspraak

Wanneer u verhinderd bent voor een gemaakte afspraak wordt u verzocht dit uiterlijk 24 uur (1 werkdag) van tevoren te laten weten, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.

Klachten

Wanneer u niet tevreden bent over de behandeling of een andere klacht heeft, is het plezierig dat u dit rechtstreeks met mij bespreekt. Dan kan ik trachten met u een oplossing te vinden om uw onvrede weg te nemen.

Komen we er samen niet uit of vindt u het te ingewikkeld om uw klacht met mij te bespreken, dan kunt u een klacht indienen bij Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten, www.nvst.nl.

Waarneming

Als ik ziek ben of vakantie heb kunt u terecht bij mijn waarnemer, Agnes Zanstra, www.alleszins.com

kersenbloesem